Vad är digitaltryck

Behöver Du 300 foldrar imorgon, en liten upplaga böcker ”igår” eller 200 visitkort i eftermiddag? Inga problem! Digitaltryck ger en kvalitet som idag är fullt jämförbar med offsettryck men ger helt andra möjligheter vad det gäller upplaga och leveranstid. Du trycker allt från böcker, visitkort, foldrar, kursmaterial, produktblad, manualer, etiketter och kuvert m m till avancerade skräddarsydda trycksaker som ex adresserade brev och pärmar med unika flikar – från ett exemplar och uppåt!

Beställ bara det du behöver
Låga startkostnader gör att du aldrig behöver trycka överupplagor. Det går snabbt att få ett tilltryck om det skulle behövas. Det är dessutom miljövänligt.

Skräddarsytt
Unikt just för digitaltryck är vad som kallas personifierat tryck. Ett enkelt sätt att göra det kan vara att adressera trycksaken. Man kan även anpassa trycksakens färg, text och bilder.  Du anpassar helt enkelt trycksaken efter mottagaren. Tekniken innebär att det exempelvis går lika snabbt att trycka 200 adresserade vykort som 200 utan adressering.

Håll trycksaken uppdaterad
Eftersom vi sparar dina trycksaker digitalt hos oss kan vi snabbt göra ändringar och se till att din trycksak alltid är aktuell.

Tryggare färgprov
Eftersom ditt färgprov/korrektur kommer ur samma maskin som sedan ska trycka upplagan så slipper du otrevliga överraskningar.

Högsta kvalitet
Vi har investerat i den senaste tekniken och försöker att alltid hålla oss uppdaterade. Allt för att du som kund ska få högsta kvalitet.

Korta leveranstider
Snabba arbetsflöden utan tryckplåtar gör att du ofta får dina trycksaker samma dag.

Offertförfrågan
Kontakt

Sam Carlson054-10 30 83

E-post: tryckeri@onedigitaltryck.se

Post: Box 1912, 651 19 Karlstad
Adress: Karolinen, Våxnäsgatan 10
Klicka här för karta >>